STREAM - Daruma People

Ga naar de inhoud

STREAM

De CliftonStrengths assessment is sterk in opkomst, zowel wereldwijd als in Nederland. Zo hebben wereldwijd al meer dan 24 miljoen mensen de assessment gedaan; in Nederland zijn dat er inmiddels al ca 165.000!

De 34 talenten die als uitkomst uit de test, gerankt in de volgorde waarin jij er;
  • aanleg voor hebt;
  • plezier aan/mee beleeft;
  • energie van krijgt en;
  • zowel privé als zakelijk succesvol mee kunt zijn,

blijken praktisch goed bruikbaar om je talenten te ontwikkelen tot echte 'strengths' door er in te investeren.

Dat doe je door er energie in te stoppen, kennis en ervaring op te doen en vooral: te oefenen hoe dat werkt!Voor jou en jouw leidinggevende, is het helaas wel een uitdaging om met of zonder coaching, een weg te vinden om in de samenwerking met jouw collega's, voordeel te benutten uit hoe de talenten van de één aansluiten/aanvullen op de talenten van de ander. Vooral om in een team met meerdere mensen tot optimale prestaties en voldoening/plezier in je werk en jouw ontwikkeling te komen, is het handig elkaars CliftonStrengths profiel goed te kennen en te begrijpen hoe dat onderling juist wel goed of soms wat minder goed, kan werken.

Daarom heeft Daruma People een aantal tools ontwikkeld waarin de CliftonStrengths profielen van jou en jouw collega's, kunnen worden geïmporteerd. Dan is het mogelijk om slechts met enkele muiskliks, te zien hoe je samen met je collega's een uitstekend team kunt vormen om bepaald werk optimaal te doen.

Ook voor leidinggevenden en HRM-ers biedt de tool die verkrijgbaar is in een aantal varianten, afhankelijk van de toepassing, veel mogelijkheden om jouw organisatie en het werk(en) van mensen daarin, echt 'Strengths-based' te maken.

Als u onze STREAM tools al kent en direct zelf of iemand anders naar de webshop wil (laten) gaan:
© Daruma People
Terug naar de inhoud